“Τυφώνας” ΠΑΟΚ σάρωσε την Καλλονή !

Ασταμάτητος ήταν ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή, ξεσπώντας πάνω στην ομάδα της Μυτιλήνης με το εμφατικό 5-1, μετά την απώλεια της πρώτης θέσης στη φάση των ομίλων του Europa League από την Άλκμααρ.

Η τυπικά γηπεδούχος (το παιχνίδι διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη) Καλλονή έκανε το... λάθος να προηγηθεί στο 6ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περόνε. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους Θεσσαλονικείς, που με γκολ στο 14' με τον Ολίσε και στο 29' με τον Σαλπιγγίδη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ πριν καν συμπληρωθούν 30 λεπτά αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ... τα έδωσε όλα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, διαλύοντας την Καλλονή με τρία γκολ σε πέντε λεπτά: Στο 54' με τον Σαλπιγγίδη, στο 56' με αυτογκόλ του Αναστασιάδη και στο 59' με τον Βούκιτς.

Το μόνο που κατάφερε η Καλλονή ήταν να μειώσει σε 2-5 με εκπληκτικό γκολ του Μανούσου στο 87'.

Παράλληλα, επεισοδιακή εξέλιξη είχε το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανθρακικό. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” φαινόταν να έχει “κλειδώσει” τη νίκη με τα γκολ των Κόρμπου (45' και 57') και Αργυρόπουλου (81'), όμως ο Πανθρακικός μείωσε με τον Χασομέρη στο 89' και τον Ρομέου στο 90+2', και λίγο έλειψε να προκαλέσει... έμφραγμα στους γηπεδούχους, όμως το 3-2 δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Σε άλλα ματς που διεξήχθησαν ταυτόχρονα, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 60', ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Βέροια του Παναιτωλικού, με γκολ του Μπεν Ναμπουχάν στο 71'.