Ο Ιγκλέσιας… έκλεισε το σπίτι του Παναθηναϊκού

Μεγάλη νίκη μέσα στη Λεωφόρο πέτυχε ο Ατρόμητος σε βάρος του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν στο γκολ στο 42', όταν μετά από κεφαλιά-πάσα του Καρέλη ο Μπεργκ βγήκε τετ α τετ με τον Τζενάμο και με εξαιρετική λόμπα άνοιξε το σκορ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, όμως, ο Αργεντινός Ιγκλέσιας, δεν είχε μιλήσει ακόμα. Ο Ιγκλέσιας γύρισε... τούμπα το παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά, σκοράροντας στο 60' με πλασέ πάνω στην κίνηση και στο 65' με κεφαλιά, δίνοντας προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Παρά την πίεση των παικτών του Γιάννη Αναστασίου, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος, αφήνοντας τους “πράσινους” στους 24 βαθμούς, 4 λιγότερους από τους Περιστεριώτες, που διατηρήθηκαν με τη νίκη αυτή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Και αυτά δεν ήταν τα μοναδικά άσχημα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου, που είδε τον σκόρερ της ομάδας του, Μάρκους Μπεργκ, να αποχωρεί τραυματίας λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση, η οποία θα κρατήσει τον Σουηδό επιθετικό εκτός αγώνων για περίπου δύο εβδομάδες.