Ο Μουρίνιο παραδέχεται ότι μπορεί να αποτύχει φέτος!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δε θεωρεί δεδομένο ότι η Τσέλσι θα κατακτήσει κάποιον τίτλο φέτος, αν και τονίζει ότι θα ήταν "απαράδεκτο" αν δεν τα καταφέρει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός την τελευταία δεκαετία κάθε χρόνο σηκώνει τουλάχιστον ένα τρόπαιο με Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης, όμως μιλώντας στον αγγλικό Τύπο δήλωσε ότι δεν είναι απίθανο η φετινή σεζόν να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.

"Η περσινή σεζόν ήταν η χειρότερη για μένα στη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί πήραμε μόνο το ισπανικό Σούπερ Καπ. Ήταν όμως κάτι κι αυτό. Θα ήταν αποδεκτό να μην κερδίσουμε κάτι φέτος με βάση τη φιλοσοφία μου και τη φύση του συλλόγου; Όχι, θα ήταν απαράδεκτο. Όμως μπορεί να συμβεί, γιατί οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ σημαντικοί στο πρωτάθλημα και στο Champions League", είπε ο Μουρίνιο, που πάντως τονίζει ότι η Τσέλσι δεν έχει τον χρόνο να "χτίζει" ομάδες, αλλά πρέπει να κυνηγά παράλληλα και τίτλους:

"Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, αυτή είναι η φύση μου και η φύση του συλλόγου. Θα ήταν εύκολο να πούμε ότι χρειαζόμαστε τέσσερα, πέντε ή έξι χρόνια, αλλά αυτό δεν είμαι εγώ ούτε η Τσέλσι. Θέλουμε να χτίσουμε, αλλά και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα".

Ο Μουρίνιο πάντως τόνισε ότι αν παραμείνει και του χρόνου στο Λονδίνο σίγουρα η ομάδα θα είναι καλύτερη:

"Η δεύτερη σεζόν είναι σχεδόν πάντα η καλύτερη. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο. Άλλοι προπονητές επιλέγουν εύκολες δουλειές, αλλά εγώ διάλεξα δύσκολη και το απολαμβάνω. Μπορεί να χάσαμε κάποια παιχνίδια, αλλά η κατεύθυνσή μας δεν αλλάζει και ξέρουμε που θέλουμε να φτάσουμε".

Πηγή: novasports.gr