Λεπτό προς λεπτό: Ολυμπιακός – Άντερλεχτ

Αγκαλιά με τη δωδέκατη θέση της κατάταξης της UEFA θα βρεθεί η Ελλάδα σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League. Η Ελλάδα βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 31.600 βαθμούς, ενώ την ακολουθεί η Ελβετία με 31.025 βαθμούς. 

Η προϊστορία είναι με το μέρος του Ολυμπιακού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Άντερλεχτ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει με το σπαθί τους το δικαίωμα η νίκη επί των Βέλγων να τους αρκεί για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Έχει γίνει όμως σχεδον... θεσμός, όταν αγωνίζονται στην έδρα τους την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων να μη χάνουν ποτέ.

Χωρίς το Μήτρογλου παρατάσσεται η ομάδα του Πειραιά, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο αποκόμισε στον αγώνα με την Παρί σεν Ζερμέν.

Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει πριν τις γιορτές, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία

Η επίσημη ενδεκάδα του Ολυμπιακού:  Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Σαλίνο, Σάμαρης, Μασάντο, Φουστέρ, Σαβιόλα, Κάμπελ, Ολαϊτάν.

H επίσημη ενδεκάδα της Άντερλεχτ:  Προτό, Ενσακαλά, Εμπεμπά, Κουγιατέ, Βάρντεν Μπόρε, Μιλιβόγιεβιτς, Ζιλέ, Κλιέσταν, Πρατ, Ναχάρ, Μίτροβιτς.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα