Δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ φέτος ο Λεβαδειακός

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Λεβαδειακού για την κακή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στις επτά πρώτες αγωνιστικές της Superleague.

Ο πρόεδρος των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης δεν είναι ικανοποιημένος παρά τον κερδισμένο βαθμό στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, κυρίως επειδή η ομάδα του δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Οι δηλώσεις του 33χρονου αμυντικού του Λεβαδειακού, Γιώργου Γεωργίου, είναι ενδεικτικές: "Η συγκομιδή που έχουμε μας αδικεί. Σε αρκετά παιχνίδια, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Σε κάποια άλλα δεν ήμασταν καλοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τις ισορροπίες μας. Μέσω της σκληρής δουλειάς θέλουμε να έχουμε καλές εμφανίσεις και να παίρνουμε τα αποτελέσματα, γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό μετράει. Χθες, δεν είχαμε καλή απόδοση, αλλά πήραμε το βαθμό. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς, ωστόσο όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος Γιάννης Κομπότης είχε εξομολογηθεί στις αρχές της σεζόν ότι οι φετινές του βλέψεις φτάνουν μέχρι έξοδο στην Ευρώπη ενώ σε παρόντα χρόνο ο Λεβαδειακός κατέχει τη 14η θέση στη Superleague με πέντε βαθμούς.