Στο απόρθητο κάστρο του Αγρινίου δοκιμάζονται οι κυανέρυθροι

Με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 19:30 της Δευτέρας.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τις ήττες 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και 2-0 από τον Ατρόμητο για το κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα του Μάκη Χάβου μετρά 17 βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος ψάχνει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, προκειμένου να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Ξάνθη στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής και έχει 16 βαθμούς.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων με γηπεδούχους τους Αγρινιώτες, ο Πανιώνιος μετράει τρεις νίκες. Ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο, ενώ ο Παναιτωλικός έχει κερδίσει μια φορά, τη σεζόν 1996-1997 για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής (1-0).

Πηγή: novasports.gr