Γενική πρόβα εν όψει Άντερλεχτ

Να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα και να δείξει πως είναι έτοιμος για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, για τους ομίλους του Champions League, θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:30 Novasports 2). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη 13η εφετινή τους νίκη στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, που θα διατηρήσει το προβάδισμα των δυο νικών, έναντι του ΠΑΟΚ, ακόμα και στην περίπτωση, που ο «Δικέφαλος» του Βορρά επικρατήσει του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Σαβιόλα, Μανωλά και Σαλίνο, προκειμένου να τους δώσει ανάσες, εν όψει της αναμέτρησης με τους Βέλγους, ενώ αναμένεται να ξεκουράσει και τους Χολέμπας και Σάμαρη, στον αγώνα με τους Αρκάδες. Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Ισπανός τεχνικός στις προπονήσεις, στην εστία θα καθίσει ο Ρομπέρτο, με τους Παπαδόπουλο και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Τόρες και Μπονγκ θα είναι οι δυο μπακ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μασάντο και Εντιγκά. Οι Βάις, Φουστέρ και Ολαϊτάν θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Κάμπελ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς στις έξι προηγούμενες αναμετρήσεις ως γηπεδούχους, μετρά πέντε νίκες. Οι Αρκάδες έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2007-2008.

Πηγή: www.novasports.gr