Σενάρια για ενδιαφέρον της Μονακό για τον Μήτρογλου

Ακόμη έναν σύλλογο στο κυνήγι του Μήτρογλου βάζει δημοσίευμα του εξωτερικού, που τοποθετεί τον Έλληνα διεθνή στράικερ στο στόχαστρο της Μονακό ως αντικαταστάτη του Φαλκάο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportsdirectnews.com, ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης του γαλλικού συλλόγου, Ντμίτρι Ριμπολόμπλεβ, είναι έτοιμος να βγει ανταγωνιστικά στην αγορά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"Με τον Φαλκάο να μοιάζει πως νιώθει άβολα στην Μονακό και παράλληλα να αποτελεί στόχο της Τσέλσι, ο μάνατζερ Κλαούντιο Ρανιέρι πρέπει να σκεφτεί τις επιλογές που έχει για νέους στράικερ μόλις ανοίξει και πάλι το μεταγραφικό παράθυρο με τον νέο χρόνο.

Ο Μήτρογλου βρίσκεται ψηλά στην λίστα με τις προτεραιότητες του Ρανιέρι, με τον Έλληνα στράικερ να δείχνει εκπληκτική φόρμα στο σκοράρισμα την φετινή σεζόν.

Ο 25χρονος άσος έχει πετύχει 17 τέρματα σε 15 εμφανίσεις μέχρι στιγμής, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ, και μπορεί να αποδειχθεί ιδανικός αντικαταστάτης του Φαλκάο εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει από την Μονακό.

Ο Μήτρογλου για την ώρα είναι τραυματίας για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί τον Ιανουάριο, όταν πιθανότατα η Μονακό θα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μεγάλη οικονομική προσφορά για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του ικανού σκόρερ", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας που θέλει τον επιθετικό του Ολυμπιακού να βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο της Μονακό.