Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για Αστέρα Τρίπολης, σκέφτεται Άντερλεχτ

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νίκη το Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως αναπόφευκτα το ματς της 14ης αγωνιστικής της Superleague χρησιμεύει και ως "πρόβα τζενεράλε" ενόψει Άντερλεχτ.

Οι ερυθρόλευκοι το Σάββατο υποδέχονται τους Αρκάδες, ενώ την Τρίτη στο Γ. Καραϊσκάκης παίζουν τελικό πρόκρισης στους 16 του Champions League απέναντι στην ομάδα των Βρυξελλών.

Όπως τόνισε ο Μίτσελ, η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προς το παρόν το μυαλό είναι συγκεντρωμένο στην προσεχή υποχρέωση με τον Αστέρα, ωστόσο είναι λογικό οι σκέψεις να...τρέχουν και στο ματς της Τρίτης.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό δεν είναι άλλο από τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον τραυματία φετινό αρχισκόρερ της ομάδας Κώστα Μήτρογλου και έτσι δεν αποκλείεται το ματς με τον Αστέρα να χρησιμεύσει ως "πρόβα" για την επιθετική λειτουργία εν' όψει Τρίτης.

Οι Σαβιόλα, Κάμπελ και Ολαϊτάν είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του "box player", ενώ απέναντι στους Αρκάδες δεν αποκλείεται να δοθούν ανάσες σε παίκτες που έχουν τραβήξει... κουπί, όπως ο Σαλίνο.

Πηγή: novasports.gr