Οριοθετεί μεταγραφικούς στόχους ο Ιβάν Σαββίδης

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος σκαρφάλωσε και πάλι ο ΠΑΟΚ και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του στη φετινή Superleague. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος βάφτισε χθες τον τρίτο του γιο σε εκκλησία της Αθήνας, έχει συνηθίσει πλέον να παίζει χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία και να κερδίζει ακόμη και χωρίς πειστικές εμφανίσεις, όπως απέδειξε περίτρανα το Σάββατο στη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Για τέσσερις παίκτες το Γενάρη ο ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις Ιβάν Σαββίδη ότι "οραματίζεται στην κορυφή της Superleague τον ΠΑΟΚ" μένει να επαληθευτούν και στην πράξη. Για να γίνει αυτό, είναι αναγκαία η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας αρχής γενομένης από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μιας και διάθεση υπάρχει.

Για τις επιλογές της ομάδας θα παίξει καθοριστικό ρόλο η γνώμη του Δώνη. Κεντρικός αμυντικός, αμυντικός χαφ, δεξιός επιθετικός χαφ και επιτελικός μέσος είναι στις προτεραιότητες του προπονητή του ΠΑΟΚ. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή των προσώπων που θα εξεταστούν θα παίξει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Γεωργιάδης.

Η περίπτωση Μπεν Χαϊμ για το κέντρο της άμυνας

Η άποψη του Λίαμ Λόρενς ζητήθηκε για την περίπτωση του Ταλ Μπεν Χαϊμ επειδή ακριβώς ο Δώνης προβληματίζεται για τα ψήγματα ρατσιστικής συμπεριφοράς πόυ έχει επιδείξει ο Ισραηλινός στη θητεία του σε αγγλικές ομάδες. Συν τοις άλλοις, τα 700.000 ευρώ το χρόνο που ζητά ο σέντερ μπακ της Γουέστ Χαμ κάνουν δύσκολη υπόθεση τη μεταγραφή του. Η γνώμη του Λίαμ Λόρενς ζητήθηκε και για Ιρλανδό μεσοεπιθετικό, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.