Ούτε ο Όλε Σκόμποε αναλαμβάνει τη Βέροια

Με το γυμναστή Νίκο Καρύδα στον πάγκο θα συνεχίσει η Βέροια; Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θεωρείται εξαιρετικά πιθανό επί του πρακτέου καθώς άλλος ένας υποτιθέμενος στόχος για τη θέση του προπονητή στη "Βασίλισσα του Βορρά" απομυθοποιήθηκε.

Ο λόγος για την παρουσία του Όλε Σκόμποε στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Τρίπολης στη νίκη του τοπικού Αστέρα επί της Βέροιας με 3-0.

Η διοίκηση της "Βασίλισσας του Βορρά" διέψευσε οποιοδήποτε ενδεχομένο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη να αναλάβει πόστο στον πάγκο της ομάδας της Ημαθίας.

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου κάθησε στις εξέδρες του σταδίου ο Όλε Σκόμποε. Ο Δανός εξέπληξε με την παρουσία του στην Τρίπολη καθώς είναι γνωστό ότι δε δεσμεύεται με συμβόλαιο με ομάδα και παραμένει ελεύθερος, τη στιγμή που η προπονητική του καριέρα κλείνει 18 χρόνια! Ο Όλε Σκόμποε είχε αναλάβει τις τύχες του Άρη για έξι μήνες το 2003.

Σε ό,τι αφορά τον πάγκο της Βέροιας, οι διοικούντες τηρούν στάση αναμονής καθώς ούτε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη βρέθηκε σημείο επαφής.