Βαθαίνει η αγωνιστική κρίση στον Παναθηναϊκό

Άνοιξε πάλι ο ασκός του Αιόλου στον Παναθηναϊκό. Η νέα αποτυχία των πρασίνων να πάρουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Άρη (έμειναν στο τελικό 1-1) έφερε στην επιφάνεια όλα τα ανοικτά μέτωπα στο τριφύλλι.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναγκάστηκε να δηλώσει, εκ μέρους των παικτών, ότι "δεν επιθυμούν να φάνε τον προπονητή". Από την άλλη, ο ίδιος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε ότι "κοιμάται ήσυχος" και διέκρινε στην ομάδα έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ο Φερέιρα δεν μπορεί να εξηγήσει τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα την ώρα που ο Γιάννης Γιαννιώτας του Άρη δήλωσε ότι η ομάδα του "έχασε ευκαιρία για να πάρει τη νίκη".

Δεν είναι λύση ο νέος προπονητής, υποστηρίζει ο Γ. Αλαφούζος

Η σταδιακή ποιοτική αποδυνάμωση των πρασίνων γίνεται ορατή από τους φιλάθλους του τριφυλλιού και γι' αυτό το λόγο αποδοκίμασαν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενώ μια μερίδα τους τα είπε με το Γιάννη Αλαφούζο σε έντονο ύφος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε: "Θεωρώ ότι ένας 66χρονος προπονητής με τόσα πείρα και επιτυχίες είναι πιο πιθανό να αλλάξει την εικόνα που δείχνει η ομάδα από το να κάνουμε μια σπασμωδική κίνηση με έναν άλλο προπονητή". Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι η ομάδα σκέφτεται και τα χρήματα αποζημίωσης, σε περίπτωση απομάκρυνσης του Φερέιρα, ενώ προβληματίζεται από τις επιλογές ελεύθερων προπονητών που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

Στο μεταξύ, η κρίση στον Παναθηναϊκό βαθαίνει. Οι πράσινοι κατέχουν την όγδοη μόλις θέση με οκτώ βαθμούς σε επτά αγωνιστικές και απέχουν ήδη 13 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.