Ο Ηρακλής αναγεννάται από τις στάχτες του

Ο Ηρακλής επικράτησε, με 1-0, της Κέρκυρας για την ένατη αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League, αναγκάζοντας τους Επτανήσιους στη δεύτερη διαδοχική ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του ΑΟΚ Κασσιόπη/Κέρκυρα συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, έναντι 20 της δεύτερης Νίκης Βόλου, με τον Γηραιό με το "τρίποντο" αυτό να περνά ένατος με 11 πόντους.

Οι Θεσσαλονικείς, επίσης, διατήρησαν το αήττητο εντός έδρας με τρεις επιτυχίες στο «Καυτανζόγλειο» σε τέσσερις αγώνες, ενώ για τους φιλοξενούμενους ήταν η δεύτερη σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Ο Γκιγκιέρμο Όγιος έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα που επέλεξε να παρατάξει σχήμα χωρίς τούς Ονουάτσι, Πουρτουλίδη και Ματσούκα. Ο Ηρακλής ήταν εξ αρχής πιο πιεστικός, έχασε ευκαιρίες, με την καλή εμφάνιση των γηπεδούχων να μετουσιώνεται στο μοναδικό ματς της αναμέτρησης. Το δυνατό σουτ του Γιάρολιμ χτύπησε πρώτα στο δοκάρι του Βρονταρά και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Η Κέρκυρα δεν απείλησε στο 45λεπτο, σε αντίθεση με τον Ηρακλή που θα μπορούσε με τον Σιατραβάνη στο 61΄ το 2-0. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι Επτανήσιοι του Μιχάλη Γρηγορίου με τον Γυφτοκώστα στο 93΄ να έχει δοκάρι, μην μπορώντας τελικά την ισοφάριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής (Γκιγιέρμο Όγιος): Χουάντερον, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κοντέων, Παπαστεριανός, Λίμα, Τσιλιανίδης (74' Πουρτουλίδης), Σιατραβάνης, Τάι, Ζάχορα (87' Ιντζόγλου), Γιάρολιμ (74' Μπάμπα).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης (82' Γεωργακόπουλος), Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Σουάνης, Γκόμεζ (66' Γυφτοκώστας), Ραπτάκης, Ανρεόπουλος, Σίμιτς (71' Κουλούρης), Κουτσόπουλος.

Πηγή: novasports.gr