Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Σαράτσης

Την παραίτησή του από τον ΠΑΟΚ υπέβαλε ο Στέφανος Σαράτσης σήμερα το πρωί. Όπως λέει στη γραπτή δήλωση ,την οποία υπογράφει, η παρουσία του στο διοικητικό σχήμα του “Δικέφαλου” ήταν ένα ωραίο διάστημα στην οπαδική του σταδιοδρομία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: “Κάνοντας μια αναδρομή σε αυτόν τον ένα περίπου χρόνο που μετέχω στην διοίκηση της ομάδας μας, πιστεύω πως ήταν με διάφορα το πιο ωραίο διάστημα της οπαδικής μου σταδιοδρομίας. Πέρασα και εγώ από όλες τις θύρες του γηπέδου μας και έφτασα εκεί που ποτέ δεν φανταζόμουν. Έκανα ότι μπορούσα σε ότι μου ζητήθηκε. Κατάφερα πιστεύω αρκετά ώστε να μπορέσω να εξοικονομήσω χρήματα για την ομάδα σε μια εποχή που το είχε πραγματικά ανάγκη.

Σήμερα λοιπόν βρισκόμαστε όλοι μπροστά στην αρχή μιας νέας εποχής για τον σύλλογο που αγαπάμε.

Πρέπει όλοι μαζί να δείξουμε με κάθε τρόπο την αγάπη μας στον ΠΑΟΚ και με πράξεις να σταθούμε δίπλα στον επενδυτή που τόσα χρόνια ψάχναμε και τώρα είναι μαζί μας.

Πρώτος λοιπόν θέλω να δηλώσω ότι ο κύκλος αυτής της διοίκησης Πρωτοδικείου έκλεισε και αποχωρώ. Παραμένω κοντά στην ομάδα, εθελοντής στρατιώτης σε ότι μου ζητηθεί.

Με τιμή και υπερηφάνεια

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΡΑΤΣΗΣ”.