Ακόμη δεν πήραν το Μαυρία και θέλουν να τον δώσουν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ ο Χάρης Μαυρίας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Σάντερλαντ καθώς δεν υπολογίζεται και δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Πογιέτ.

Ο 19χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε έπειτα από εισήγηση του Ντι Κάνιο αλλά όταν τον αντικατέστησε ο Πογιέτ ο νεαρός άσος δεν είναι στις επιλογές του και πλέον φαίνεται πως η αγγλική ομάδα είναι αποφασισμένη να δεχτεί προτάσεις για την παραχώρησή του.

Μάλιστα, ο Πογιέτ δήλωσε:

"Ο κόσμος πιστεύει πως χρειάζεται να υπογράψουμε ποιοτικούς παίκτες τον Ιανουάριο και αυτό το πιστεύουμε και εμείς. Κυνηγάμε αρκετούς νέους παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά μέχρι τότε, μπορούμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας με το υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τεχνικός της Σάντερλαντ έχει ζητήσει την επιστροφή του Ντάνι Γρέιαμ από τη Χαλ ενώ ενδέχεται να επιστρέψει και ο Εντιαγέ που δόθηκε δανεικός στην Εσκίςεσχρσπορ ενώ ο Πογίετ ανέφερε στη συνέχεια: "Η Σάντερλαντ θα ακούσει επίσης προτάσεις για τα καλοκαιρινά αποκτήματα Χαύρη Μαυρία, Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον, Ελ-Χατζί Μπα και Καμπράλ, που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα μέχρι στιγμής".

Πηγή: novasports.gr