Ο Μίτσελ πήρε τα “μπράβο” του Μαρινάκη

Στο γραφείο του Μίτσελ στο Γ. Καραϊσκάκης επιστεγάστηκε με κάθε επισημότητα η κατά 100% αλλαγή κλίματος για τον Ισπανό προπονητή στον Πειραιά.

Από σχεδόν ανεπιθύμητος στην αρχή της σεζόν, ο Μίτσελ, που ομολογουμένως εργάστηκε σκληρά γι' αυτό, πήρε τα συγχαρητήρια, τα μπράβο και τα διαπιστευτήρια του ισχυρού άνδρα των ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε λίγο παραπάνω από δύο λεπτά. Έγινε όμως με κλειστές τις πόρτες και σήμαινε πολλά...

Πλέον ο Μίτσελ βρίσκεται σε θέση ισχύος και αυτό το κέρδισε με το σπαθί του. Τώρα μπορεί να ζητήσει ακόμη και μεταγραφή τον Ιανουάριο... Αφού έγινε ο άρχοντας των αποδυτηρίων και εφάρμοσε με επιτυχία και χωρίς παρατράγουδα το rotation παικτών και συστημάτων, κατάφερε να εμπνεύσει το σεβασμό και να μη χάσει ούτε βαθμό στην τριάδα αγώνων με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες πήγαν μαζί στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο των ερυθρολεύκων ο οποίος είπε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: "Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση, όπως για τις τρεις νίκες που πήραμε σε τρία δύσκολα παιχνίδια. Πετύχατε  ό,τι ήθελε όλη η οικογένεια  του Ολυμπιακού, τρεις νίκες. Να ξέρετε όμως δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας στο πρωτάθλημα. Ούτε έχουμε πάρει την πρόκρισή στους 16 του Champions League και εκεί έχουμε δρόμο. Θέλω να συνεχίσετε τη δουλειά σας για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες και ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Θέλω να παίζετε όπως σήμερα, σε όλα τα παιχνίδια".