“Ο Αστέρας μία από τις καλύτερες ομάδες της Super League”

Μία από τις καλύτερες ομάδες της Super League διαθέτει ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με τον προπονητή της Βέροιας Νίκο Καρύδα, που παραχώρησε συνέντευξη τύπου πριν από τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τους Τριπολιτσιώτες.

Ο προπονητής της Βέροιας υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές της του δεν πρόκειται να υποτιμήσουν αλλά ούτε και να υπερτιμήσουν τον αντίπαλό τους. Στόχος όπως τόνισε είναι να φύγει η ομάδα του με το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καρύδας:

Για το παιχνίδι της Κυριακής (21/10) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

“Είμαστε ευτυχείς που έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, με εξαίρεση βέβαια τους Τόμας και Βεργώνη. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν κατάλληλα για ένα εκτός έδρας ματς με αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι αρχή μας να μην υπερεκτιμούμε και να μην υποτιμούμε κανέναν και έτσι θα πράξουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι. Προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να το δείχνουμε σε κάθε ματς.

Μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει ένα ερωτηματικό, καθώς οι περισσότερες ομάδες βγαίνουν από τον ρυθμό τους. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί με εμάς. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα με ελάχιστες αδυναμίες, όμως εμείς ψάχνουμε τρόπους να τις εκμεταλλευθούμε και αν τα καταφέρουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για τους φιλάθλους της ομάδας που θα δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι με τον Αστέρα:

“Μαθαίνω ότι θα έχουμε φιλάθλους στο πλευρό μας και θέλω να τους ευχαριστήσω εκ των προτέρων τόσο εγώ όσο και οι παίκτες. Θα φροντίσουμε να τους το ανταποδώσουμε”.

Για τους τραυματισμούς του Βεργώνη και του Τόμας:

“Ο Βεργώνης θα μείνει εκτός για περίπου 6-7 μήνες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Όσον αφορά τον Τόμας, ενδέχεται από την επόμενη εβδομάδα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα”.

Για το αν υπολογίζει τον Κόστλι για το παιχνίδι:

“Ο Κόστλι επιστρέφει την Πέμπτη το απόγευμα και γίνονται προσπάθειες να παραμείνει στην Αθήνα και να συναντήσει εκεί την αποστολή, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο. Όταν κάνεις ένα υπερατλαντικό ταξίδι υπάρχει και ο παράγοντας κούραση και αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα, όμως πιστεύω ότι τα ματς που έπαιξε με την εθνική ομάδα της χώρας του θα του κάνουν καλό”.

Παρακαλούμε περιμένετε ...