Με Μπονγκ, Μασάντο, Ντομίνγκες για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Κανονικά μετείχαν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν το ματς με την Μπενφίκα για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League, οι Τσόρι Ντομίνγκες, Μπονγκ και Μασάντο που μπήκαν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους.

Η τελευταία προπόνηση του Μίτσελ περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, τακτική και στημένες φάσεις. Το βάρος έπεσε στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία, με άπαντες να χαρακτηρίζονται από όρεξη για δουλειά και δίψα για αποτέλεσμα ενόψει του κρίσιμου ματς με τους Ίβηρες.

Μπονγκ, Μασάντο, Τσόρι και Τόρες προπονήθηκαν κανονικά, ατομικό έκανε ο Ιμπαγάσα και θεραπεία ο τραυματίας Ολαϊτάν που θα είναι εκτός αποστολής. Η 20άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μπενφίκα είναι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μασάντο, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Έμειναν λίγα και... καλά

Η συντριπτική πλειοψηφία των εισιτηρίων του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο Γ. Καραϊσκάκης έχουν διατεθεί. Μόλις 500 εισιτήρια, αυτά των 55, 75 ευρώ και των VIP, έχουν μείνει και θα διατεθούν από την Τρίτη (5/11) στις 10 το πρωί στη Θύρα 25 του φαληρικού γηπέδου με τη ζήτησή τους ν΄ αναμένεται μεγάλη.

Ελεύθερη η είσοδος για τους Νέους

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Μπενφίκα το απόγευμα της Τετάρτης (6/11) για τη Youth League της ΟΥΕΦΑ. Το παιχνίδι θα καλυφτεί ζωντανά τηλεοπτικά από το Novasports 1 και το HD1 και η είσοδος στο Γ. Καραϊσκάκης, κατόπιν απόφασης της διοίκησης του Ολυμπιακού, θα είναι ελεύθερη. Σκοπός είναι να μαζευτεί όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος για την ενίσχυση της προσπάθειας των πιτσιρικάδων του Μπερντ Στορκ στην προσπάθεια που κάνουν στο δικό τους Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: novasports.gr