Χημικές έρευνες στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού!

Το ελληνικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έχει και... χημική προετοιμασία.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η εφημερίδα Goal αναφέρει ότι για την αναμέτρηση έχει επιστρατευτεί συνεργείο του υπουργείου Περιβάλλοντος και του Δημόκριτου.

Πολλοί θα αναρωτηθούν -και δικαίως- σε τι θα χρησιμεύσει αυτό το συνεργείο. Ο Ολυμπιακός, βασιζόμενοι στην έγγραφη καταγγελία του Πανθρακικού, ανήγαγε σε σημαντικό το θέμα των οσμών στα αποδυτήρια της Λεωφόρου.

Ο σύλλογος της Κομοτηνής αντέδρασε έντονα μετά το παιχνίδι στο Απόστολος Νικολαΐδης, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι πήγαν το θέμα ακόμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εξασφάλισαν την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού που θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να διενεργήσει μετρήσεις στα αποδυτήρια της Λεωφόρου για "τυχόν περίεργα αέρια".

Συνεπώς, η περιβόητη δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη ότι "μυρίζουν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στη Λεωφόρο" μόνο τυχαία δε φαίνεται να ήταν...

Οι έρευνες τέτοιους είδους και τέτοιου μεγέθους θα διεξαχθούν πρώτη φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα. Όπως λένε οι Αρχές, αυτό θα συμβεί για να αποκλειστεί κάθε ύποπτο ενδεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών Δημόκριτος είναι και οι μετρήσεις για τη ραδιενέργεια του περιβάλλοντος!

Επιπλέον, η Πολιτεία εμπιστεύεται το συγκεκριμένο εργαστήριο για τη ραδιολογική κάλυψη, για τις μετρήσεις διοξινών στην τροφική αλυσίδα, τη διασπορά ρύπων, την πιστοποίηση ηλιακών συλλεκτών και εναλλακτικών μορφών ενέργειας.