Αναζητούν τον αντι-Κάτσε στον ΠΑΟΚ

Σε αναζήτηση παίκτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Έργκους Κάτσε στο ρόστερ της ομάδας βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο Αλβανός μέσος του Δικέφαλου του Βορρά δεν υπολογίζεται εν όψει του υπολοίπου της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, μετά τις αποδοκιμασίες της απόφασης της διοίκησης να τον επαναφέρει από τους φιλάθλους της ομάδας.

Συνεπώς, ο Έργκους Κάτσε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τον προσεχή Ιανουάριο από την Τούμπα. Ο Χουμπ Στέφενς απέκλεισε τον διεθνή μέσο από την αποστολή του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάτι που σημαίνει πως η απόφαση της διοίκησης για το μέλλον είναι οριστική. Ο νεαρός παίκτης θα αποχωρήσει με μεταγραφή και ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση δυο παικτών τον προσεχή Ιανουάριο. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, όμως πλέον ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει και έναν κεντρικό χαφ. Από εκεί και πέρα, την Τρίτη θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά για τη ρεβάνς με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το κύπελλο Ελλάδος. Οι ασπρόμαυροι είχαν επικρατήσει 3-0 στο πρώτο ματς της Τούμπας. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 20:30.

Πηγή: novasports.gr