Στοίχημα η αποκατάσταση Σιόβα ενόψει Μονπελιέ

"Καρδιοχτυπά" ο Ολυμπιακός για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σιόβα. Ο ερυθρόλευκος κεντρικός αμυντικός υπέστη ελαφριά θλάση στον αγώνα της εθνικής Ελλάδος με τη Σλοβακία και βρίσκεται σίγουρα εκτός πλάνων του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης με την Ξάνθη.

Το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων έχει πέσει επάνω στον διεθνή αμυντικό και εκφράζει αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα δώσει το παρών στον αγώνα με τους Γάλλους.

Στο μεταξύ, ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με αερόβιο πρόγραμμα και ο Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία με ενθαρρρυντικά αποτελέσματα για γρηγορότερη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους απ' ό,τι είχε αρχικά υπολογιστεί.

Σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης από σήμερα ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη μπαίνουν οι διεθνείς Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Μανιάτης, Χάρης Λυκογιάννης, οι τραυματίες Χοσέ Χολέμπας, Νταβίντ Φουστέρ, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Πάμπλο Κοντρέρας, που χθες ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο σύνδεσμο και δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα.