Δείτε και ξαναδείτε το εκπληκτικό γκολ του Αλέξις Σάντσες

Το φετινό ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στην Καταλονία έληξε με νίκη των μπλαουγκράνα με 2-1 και με πολλές διαμαρτυρίες των Μαδριλένων για τη διαιτησία του Μαγένκο, ο οποίος σφύριξε και τον Ολυμπιακό στο Νουέβα Ντα Λουζ, με αντίπαλο τη Μπενφίκα.

Η Μπαρτσελόνα προηγείτο με 1-0 και στο 70' ο Χιλιανός Αλέξις Σάντσες αντικατέστησε τον Σεσκ Φαμπρέγας, για να δοθεί περισσότερη επιθετική ώθηση στην ομάδα, καθώς, παρότι η Μπαρτσελόνα είχε καλύτερο πρώτο ημίχρονο, εντούτοις οι μερέγκες είχαν τον έλεγχο του αγώνα -αν και όχι κλασικές ευκαιρίες- στο δεύτερο εικοσιπεντάλεπτο του δεύτερου μέρους.

Οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Σάντσες εκμεταλλεύτηκε μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά και ξεχύθηκε στην αντεπίθεση σαν αστραπή.

Με καταπληκτικό κοντρόλ, προστάτεψε τη μπάλα μπροστά από τον Βαράν της Ρεάλ, τον οποίο, αφού τον πρόλαβε στο σπριντ, τον "χόρεψε" για τα καλά με τη μπάλα.

Τότε, έγυρε το σώμα του προς τα πίσω και έκανε σε χρόνο dt μια τέλεια λόμπα. Είχε την ποιότητα και τη οξυδέρκεια να δει ότι ο τερματοφύλακας της Βασίλισσας, Ντιέγο Λόπεθ ήταν εκτός εστίας και τον "κρέμασε".

Τα ισπανικά ΜΜΕ ανακήρυξαν το γκολ του Σάντσες ως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών σε Clasico μεταξύ των δύο ομάδων. Οφείλεται, βέβαια και στην αδράνεια των παικτών της Ρεάλ. Το πρακτορείο Reuters απαθανάτισε τη στιγμή της λόμπας, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία του θέματος. Απολαύστε το γκολ στο παρακάτω βίντεο!