Με κόσμο ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Δεκτή έκανε την έφεση του ΠΑΟΚ η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της UEFA, μετά την εκδίκασή της στη Νιόν της Ελβετίας. Άρθηκε η τιμωρία της μίας αγωνιστικής, με κόσμο ο Δικέφαλος του Βορρά στο Europa League απέναντι στη Μακάμπι.

Η ελληνική ομάδα είχε δεχτεί ποινή μίας αγωνιστικής στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σάλκε για τα πλέι-οφ του Champions League.

Το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών και η τιμωρία, με μία έξτρα αγωνιστική, από την UEFA είχε να κάνει με την παρουσία σαράντα υπεράριθμων φιλάθλων σε σχέση με το προβλεπόμενο νούμερο.

Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη Νιόν στην εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει ο Δικέφαλος του Βορρά, δικαιώθηκε, με αποτέλεσμα, όπως ενημέρωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΠΑΟΚ, η τιμωρία έδρας να μετατραπεί σε πρόστιμο τριάντα χιλιάδων ευρώ.

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής είναι ο ΠΑΟΚ να υποδεχτεί την ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα, για το Europa League, την Πέμπτη 24 Οκτώβριο, με τον κόσμο στο πλευρό του για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά τη δικαίωση από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Πηγή: novasports.gr