Σε απολογία κάλεσε ο Παναθηναϊκός τον Σισοκό

Σε απολογία κλήθηκε ο Ιμπραϊμ Σισοκό μετά την επαναλαμβανόμενη αργοπορημένη επιστροφή του από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Μόλις χθες επέστρεψε στην Ελλάδα ο ταλαντούχος Ιβοριανός μεσοεπιθετικός αν και το παιχνίδι για το οποίο κλήθηκε από τον Σαμπρί Λαμουσί έγινε το Σάββατο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σισοκό αργεί και αυτή τη φορά το κλίμα διαμορφώνεται εις βάρος του ακόμη πιο έντονα αν αναλογιστεί κανείς ότι η κλήση του στην εθνική ομάδα της Ακτής του Ελεφαντοστού δεν έγινε με τον επίσημα καθορισμένο τρόπο αλλά μέσω προσωπικού e-mail και παρ' όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός, αν και είχε δείξει διαφορετική στάση αρχικά, τελικά επέτρεψε στον ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει ως το Ντακάρ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σενεγάλη.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι έπρεπε να είναι παρών στη βράβευση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ακτής Ελεφαντοστού από τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Αγκουστίν Ντιαλό.

Ωστόσο, ο 22χρονος κλήθηκε σε απολογία από τους πρασίνους και τον περιμένει πρόστιμο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στο μεταξύ, πονοκεφαλιάζει για τη χρησιμοποίηση του Σισοκό στον αγώνα με τον Άρη, καθώς έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος της εβδομάδας.