Ο Μέσι μπλόκαρε την Miss BumBum γιατί του έστελνε σέξι εικόνες της…

Η ζήλια της συντρόφου του αθλητή και τα "προληπτικά" μέτρα

Ο Λιονέλ Μέσι ζει μια ζωή που σχεδόν, κάθε άντρας θα “σκότωνε” να έχει. Ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, μπορεί να προκαλεί τρόμο στους αντιπάλους του, αλλά όχι το ίδιο συναίσθημα και στο γυναικείο φύλο.

Ο αργεντινός αστέρας της μπάλας, αν και σε σχέση και πατέρας δυο αγοριών, δεν παύει να αποτελεί φαντασίωση σε εκατομμύρια γυναίκες που έλκονται από τη φήμη του, την επιτυχία του και φυσικά το οικονομικό του εκτοπίσματα... Μια από τις φανερές θαυμάστριές του, είναι και η βραζιλιάνα μοντέλα Suzy Cortez, η οποία φροντίζει να “παρενοχλεί” διαδικτυακά τον 28χρονο “μάγο” της στρογγυλής θεάς. Η Cortez, δεν είναι ένα τυχαίο μοντέλο – το 2015, είχε κερδίσει επάξια τον τίτλο της Miss BumBum (κάτι σαν τα πιο σέξι οπίσθια)-, και όπως φαίνεται επιδιώκει να εκθέσει τα προσόντα της και στον (δύστυχο) Μέσι. Ο τελευταίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα των διεθνών μέσων, φαίνεται πως όχι μόνο διαγράφει τις φωτογραφίες που του στέλνει το πονηρό μοντέλο, αλλά λέγεται ότι την έχει μπλοκάρει από τα social media όπου διαχειρίζεται.

Διαβάζουμε επίσης, ότι η σύντροφος του Μέσι, Antonella Roccuzzo, έγινε έξαλλη όταν έμαθε τα καμώματα της Cortez – τις “πικάντικες” εικόνες που έστελνε στον ποδοσφαιριστή – που φρόντισε να την απομακρύνει από τον αγαπημένο της, κλείνοντας ερμητικά το Instagram για τη σέξι καλλονή. Το ίδιο το μοντέλο, πάντως, διατείνεται πως είναι απλά θαυμάστρια του ειδώλου. “Έπαθα σοκ, αν μπορούσα θα της έλεγα να μην ανησυχεί για μένα. Είμαι απλά θαυμάστρια...”, φέρεται να είπε.