Η Μάντσεστερ δεν ξέχασε τον σερ Άλεξ

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να ξεχνούν πολλές φορές. Στην περίπτωση όμως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κι αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ανήκει στο δυναμικό των κόκκινων διαβόλων από το περασμένο καλοκαίρι, ο σύλλογος που τον δόξασε, αλλά και δοξάστηκε μαζί του, δεν τον ξέχασε. 

Έτσι, με αφορμή τα 72α γενέθλιά του ανέβασε μία φωτογραφία του Σερ Άλεξ στο twitter, ο οποίος σηκώνει στα χέρια του έναν από τους πολλούς τίτλους που κατέκτησε η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League. Άλλωστε ο λογαριασμός της αγγλική ομάδας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι ένας απλός λογαριασμός, καθώς έχει πάνω από 1.600.000 ακόλουθους.

Έτσι, σε ανταπόδοση της προσφοράς του, η Μάντσεστερ δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά. Άλλωστε οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν οι καλύτερες. Ο Φέργκιουσον άλλωστε ήταν εκείνος που οδήγησε τη Μάντσεστερ σε 13 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ, 10 Σούπερ Καπ, 2 Champions League, 1 Κυπελλούχων, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο κι 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. 

"Σήμερα δεν είναι μόνο παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά και τα 72α γενέθλια του πρώην προπονητή μας. Χρόνια Πολλά, Σερ Άλεξ", αναφέρει ο λογαριασμός της Μαν. Γιουνάιτεντ στο Twitter επισυνάπτοντας μια φωτογραφία του Σκωτσέζου τεχνικού με το τρόπαιο του πρωταθλητή ανά χείρας.