Σε ποδαρικό με το δεξί ελπίζει ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη

Απόβαση στη Μαδρίτη έχει κάνει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός με την ελπίδα ότι θα ακολουθήσει απόψε το χθεσινό παράδειγμα του πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού και θα κάνει πρεμιέρα με το δεξί στη Euroleague απέναντι στη Ρέαλ Μαδρίτης.

Μοναδική απώλεια για τους πράσινους του Αργύρη Πεδουλάκη είναι ο ανέτοιμος 29χρονος Γκαμπονέζος φόργουορντ, Στεφάν Λάσμε.

Η "Βασίλισσα" είναι φέτος αρκετά ενισχυμένη και εν πολλοίς θεωρείται ένα από τα φαβορί να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής.

Τα συν και τα πλην των δύο ομάδων

Η θέση του σμολ φοργουορντ θεωρείται ως το βαρόμετρο του αγώνα καθώς ο Παναθηναϊκός θα "υποφέρει" χωρίς τον Περπέρογλου που μετέβη στον "αιώνιο αντίπαλο", Ολυμπιακό, την ίδια στιγμή που η Ρεάλ είναι υπερπλήρης με την παρουσία των Κάρλος Χιμένεθ και Μάρτι Πόσιους.

Το βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού είναι ο ψηλός και ογκώδης, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με την ίδια την επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

"Σκληρή δουλειά εντός αγωνιστικού χώρου για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε όλο το 40λεπτο" ζήτησε ο προπονητής του τριφυλλιού, Αργύρης Πεδουλάκης.