Ανοίγει η αυλαία της Ευρωλίγκα για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αποψινή πρεμιέρα (21:00) με την Κάχα Λαμποράλ στην Ευρωλίγκα. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και να επιβεβαίωσουν τα αποτελέσματα των πρώτων φιλικών που έδειξαν ότι δε χάνουν με τίποτα.

"Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα για τη σεζόν και δεν θα είναι εύκολο. Η Κάχα είναι στιβαρή και ισορροπημένη ομάδα. Στους Ισπανούς αρέσει να παίζουν γρήγορα και εμείς πρέπει να σταματήσουμε το ρυθμό τους", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος κρατά μικρό καλάθι.

Ο Ολυμπιακός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Στράτο Περπέρογλου και τον Έισι Λο, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Τζόι Ντόρσι (αγωνιζόταν πρόπερσι στην Κάχα Λαμποράλ) είναι τα μεγάλα όπλα των ερυθρολεύκων στο δρόμο για τη νίκη.

Όλοι παραδέχονται ότι υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, αλλά, ευτυχώς, υπάρχει αντίστοιχα και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, ώστε να ανταπεξέλθει καλύτερα στους στόχους της σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλεί τον κόσμο να έρθει στο ΣΕΦ, να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα, το εγκώμιο της οποίας έπλεξε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Με "όπλα" τους Αντρές Νοτσιόνι, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Τόμας Χουέρτελ και Τέιλορ Ροστέστι, η Κάχα δε θέλει να ξεκινήσει με το αριστερό στο ΣΕΦ. Αλλά ο Ολυμπιακός στο Φάληρο συνήθως στέκεται εμπόδιο στις βλέψεις της.