Α. Πεδουλάκης: “Οδηγός μας τα συστήματα Ομπράντοβιτς”

Τις χθεσινές εγκωμιαστικές δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανταπέδωσε σήμερα ο νυν προπονητής των πρασίνων, Αργύρης Πεδουλάκης.

"Θέλουμε να κρατήσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που είχε ο Παναθηναϊκός τα προηγούμενα χρόνια. Το να παίζει έξυπνα, να ξέρει να καθορίζει αυτός τον ρυθμό και όλα τα στοιχεία που είχε με τον Ομπράντοβιτς. Το pick 'n' roll όλοι το γνωρίζουν και το εφαρμόζουν. Βεβαίως και θα συνεχίσουμε σε αυτό καθώς και έχουμε κάποια παιδιά στο ρόστερ που το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Οι τακτικές Ομπράντοβιτς αποτελούν οδηγό για μας", δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Παράλληλα, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους Έλληνες παίκτες, που θα είναι φέτος περισσότεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα ελέω οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

Ακόμη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ολοκληρωθεί: "Έγινε μια προσπάθεια από όλους να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες. Νομίζω πως έχουν κλείσει οι μεταγραφές. Θα ανακοινωθεί και ο Ιγκόρ Μιλοσεβιτς και τελειώσαμε".