Θα εκμεταλλευτεί το break ο Παναθηναϊκός;

Δεύτερο ραντεβού για τους "αιώνιους" αντιπάλους στους τελικούς της Α1 ανδρών, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί αυτή τη φορά τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:00). Οι πράσινοι προηγούνται 1-0 στις νίκες και θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να κάνουν το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη πλευρά, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φύγουν με το "διπλό" από το ΟΑΚΑ, ώστε να ανακτήσουν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας.

Οι γηπεδούχοι έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, κυρίως μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση προσπάθησε να προσγειώσει τους παίκτες, υπογραμμίζοντάς τους, πως πρέπει να ξεχάσουν την εύκολη επικράτηση στο ΣΕΦ.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, θα έχουν στη διάθεσή τους τον Έισι Λο, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς του ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει από τους παίκτες του καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με το πρώτο ματς και περισσότερη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοΐδης και Γιάννης Φούφης. Οι εξέδρες του ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστες από φιλάθλους του τριφυλλιού.