Εκθειάζει τους Ερυθρόλευκους ο Μακάλεμπ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φενέρμπαχτσέ-Ούλκερ, Μπο Μακάλεμπ. Όπως τόνισε, το παράδειγμα του Ολυμπιακού δείχνει το σωστό δρόμο για την κορυφή. Μίλησε για την Ευρωλίγκα όπου μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές εκπλήξεις και είπε ότι όταν παίζεις πιο χαλαρά μπορείς να πετύχεις κάτι πιο εύκολα.

Υποστήριξε ότι τα μεγάλα ονόματα και οι πολλές απαιτήσεις προκαλούν άγχος στους παίκτες και τους αποπροσανατολίζουν από τους στόχους τους. Έδωσε παράδειγμα τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του, κατάφερε να κατακτήσει στο τέλος της σεζόν το τρόπαιο.

Για την ομάδα του είπε ότι η ύπαρξη πολλών καλών παικτών δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα. “Το σημαντικό είναι δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, βρίσκοντας την κατάλληλη χημεία. Όταν το καταφέρουμε αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορεί να μας εμποδίσει να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά”, σχολίασε αρχικά σχετικά με το τουρκικό πρωτάθλημα ο Μπο Μακάλεμπ.