Συνεχίζει την πορεία προς το όνειρο ο Πανιώνιος

Την πορεία προς το... όνειρο συνέχισε στη φετινή A1 Basketleague ο Πανιώνιος, ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 80-78 του Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Νέας Αρτάκης.

Ο μεγαλεπίβολος στόχος των κυανέρυθρων δεν είναι άλλος από την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, ώστε να αντιμετωπίσουν κατόπιν τον Παναθηναϊκό στα πλέι-οφ, αν και εφόσον φτάσουν ως εκεί, με πλεονέκτημα έδρας.

Για το στόχο του αυτό έβαλαν ένα ακόμη λιθαράκι, με τη νίκη τους επί των Πατρινών, έστω και δύσκολα. Η εμπειρία μίλησε, παρότι ο Απόλλων Πατρών αιφνίδιασε και προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με σκορ 21-16 μέσα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, καθώς σημείωσε 33 πόντους με επτά δίποντα, δύο τρίποντα και 13 ελεύθερες βολές. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ο ενορχηστρωτής όλων των επιθέσεων, από τη θέση 1 και είχε τη σύμπραξη των Μίλμπουρν και Μπούκερ.

Ο Πανιώνιος περιμένει ο Παναθηναϊκός να ηττηθεί στην τελευταία (26η) αγωνιστική στην Πυλαία από τον αξιόμαχο ΠΑΟΚ και έχει μπροστά του τον Δικέφαλο του Βορρά ο ίδιος, ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα, με ενδεχόμενη νίκη στη Θεσσαλονίκη. Το... colpo grosso οι κυανέρυθροι θα το κάνουν αν κερδίσουν στη Νέα Σμύρνη και τον Ολυμπιακό τη μεθεπόμενη αγωνιστική.