Κουφός: Πίνουν νερό στ’ όνομά του οι Νάγκετς !

Οι εντυπωσιακές τελευταίες εμφανίσεις του Κώστα Κουφού στο NBA με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς έχουν ανεβάσει τις “μετοχές” του Έλληνα σέντερ, ενώ κάνουν τους οπαδούς, αλλά και τον προπονητή του, Τζορτζ Καρλ, να παραμιλούν.

Μετά τη νίκη επί των Μέμφις Γκρίζλις, ο Τζορτζ Καρλ μίλησε για το πόσο έξυπνα ο Κουφός “διαβάζει” την αντίπαλη άμυνα και ανοίγει χώρους για πάσες. “Γίνεται καλύτερος κάθε εβδομάδα. Είναι έξυπνος και συμπαγής”, δήλωσε ο Καρλ, και πρόσθεσε: “Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπω να γίνεται καλύτερος κάθε εβδομάδα”.

Τα καλύτερα λόγια έχει να πει όμως και ο συμπαίκτης του στους Νάγκετς, Αντρέ Ιγκουοντάλα. “Είναι πραγματικά συμπαγής, και το είδα αυτό στις πρώτες προπονήσεις. Μου αρέσει να αποκαλώ τον εαυτό μου μαθητή του παιχνιδιού, οπότε όταν βλέπω κάποιον μία ή δύο φορές, μπορώ να έχω μία αίσθηση γι' αυτόν.

Στο παιχνίδι με τους Γκρίζλις ο Κουφός έκανε ρεκόρ καριέρας, μαζεύοντας 16 ριμπάουντ, ενώ την περασμένη Δευτέρα, στο παιχνίδι με τους Φοίνιξ Σανς, έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας 22 πόντους.

Σχετικά Tags
NBA