Μπρεντ Πέτγουεϊ πολλών αστέρων

Από όλα είχε το φετινό All Star Game… Καρφώματα, τάπες, ταχύτητα, εντυπωσιακές φάσεις, εκπλήξεις και όλα αυτά μπροστά στο κοινό που πλημμύρισε την "Περιβόλα" και είδε τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, o οποίος αναδείχθηκε ΜVP τη αναμέτρησης, να κλέβει την παράσταση και την ομάδα των ξένων να επικρατεί των Ελλήνων με 125-131.

Οι δύο ομάδες ξεσήκωσαν με τις ενέργειές του το κοινό καθόλη την διάρκεια του ματς, με τους Ελληνες να πατούν καλύτερα στο παρκέ στο πρώτο μισό του ματς. Τα πειράγματα μεταξύ των παικτών δεν έλειψαν, με τον κόσμο να απολαμβάνει το θέαμα που πρόσφεραν απλόχερα οι δυο ομάδες. Στο δεύτερο μισό του ματς και έπειτα από τον διαγωνισμό των καρφωμάτων, στον οποίο ο Μπρέντ Πέτγουεϊ αναδείχθηκε ο «βασιλιάς» των αιθέρων, η ομάδα των ξένων έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ και τελικά ήταν εκείνη που αναδείχθηκε νικήτρια με 152-131.

Το πρόσωπο του ματς ήταν φυσικά ο παίκτης του ΑΓΟΡ, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος εκτός από πρώτος σκόρερ για την ομάδα των ξένων ήταν και εκείνος που έκανε το δικό του ατομικό σόου, μιας και τραγούδησε και δικαιωματικά αποθεώθηκε από το κοινό, σύμφωνα με το superbasket.gr.