Ολυμπιακός: Πρώτα η γαστρεντερίτιδα, μετά η Μπαρτσελόνα

Νοσοκομείο θυμίζει ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Ίωση,με τη μορφή γαστρεντερίτιδας, έχει προσβάλει τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Νέα "θύματα" ήταν ο Στράτος Περπέρογλου και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι κι έτσι, έμειναν εκτός της προπόνησης της Δευτέρας.

Επίσης, δεν προπονήθηκε ούτε ο Γιώργος Γεωργάκης. Η απουσία του όμως οφειλόταν σε άλλο λόγο: ο νεαρός καλαθοσφαιριστής τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και εξακολουθεί να πονάει στον αστράγαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίωση είχε χτυπήσει και τον ίδιο τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα, που ήταν εξαντλημένος ιδιαίτερα στα δύο παιχνίδια με Κάχα Λαμποράλ και Περιστέρι στα οποία αναγκάστηκε να κοουτσάρει για μεγάλο διάστημα, καθισμένος.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης είναι πως είδε στην προπόνηση τόσο τον Κάιλ Χάινς -οι εξετάσεις που έκανε στο μάτι του μετά τον τραυματισμό του στην Καβάλα, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό- όσο και τον Έισι Λο που επανήλθε. Ο Αμερικανός δεν είχε παίξει στην Καβάλα, όπως και ο Σερμαντίνι, καθώς αμφότεροι είχαν ανεβάσει πυρετό.

Δεδομένου ότι την Πέμπτη είναι το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ελπίζει να δει και τους υπόλοιπους παίκτες του να ενσωματώνονται στην ομάδα τις επόμενες μέρες.