Το 4 – 0 κυνηγάει ο Ολυμπιακός με την Κάχα στο Ειρήνης και Φιλίας

Μετά το εμπόδιο του ΚΑΟΔ, το οποίο ξεπέρασε ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, έχει πλέον μπροστά του τον κρίσιμο αγώνα για τους “16” της Euroleague με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ στο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή στις 21.00.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια ειδικά σε παιχνίδι εντός έδρα και στόχος τους είναι μόνο η νίκη μετά τη νίκη με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και την Κίμκι, καθώς και τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε - Ούλκερ στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έχουν το πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά την πρόκρισή τους στα πλέι οφ μετά τη μεγάλη νίκη στη Μόσχα και όλοι βλέπουν μόνο τη νίκη με αντίπαλο την ισπανική ομάδα. Το θετικό για το 47χρονο τεχνικό είναι πως πλέον μπορεί να υπολογίζει σε ακόμα μία αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια με την παρουσία του νεοαποχτηθέντος, Ντορόν Πέρκινς. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ανακοινώθηκε και επίσημα από τους διοικούντες την ΚΑΕ τη Δευτέρα και θα ενισχύσει την ομάδα έως το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καλύπτοντας το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη.