Πέρκινς σε δεύτερο πλάνο για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Το όνομα του Ντόρον Πέρκινς φαίνεται πως απασχολεί όλο και περισσότερο τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καλυφθεί το κενό στη θέση των γκαρντ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα novasports.gr.

Αντίθετα, η περίπτωση του Σέλβιν Μακ απομακρύνεται αφού ο παίκτης δεν αποκλείεται να υπογράψει με τους Σέλτικς.

Ο Σέλβιν Μακ προτιμά να ψάξει την τύχη του στο ΝΒΑ, με τις τελευταίες πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, να αναφέρουν πως οι Μπόστον Σέλτικς έιναι έτοιμοι να προσφέρουν ολιγοήμερο συμβόλαιο στον παίκτη, αφού μετά τους τραυματισμούς των Ράζον Ρόντο και Λεάντρο Μπαρμπόσα, ψάχνουν παίκτες για να καλύψουν το κενό στις θέσεις των κοντών.

Ο Μακ ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν υπάρχει επαφή αλλά ταυτόχρονα διεμήνυσε πως προτεραιότητά του είναι να περιμένει τις εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Πλέον το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, φαίνεται πως στρέφεται στον Ντόρον Πέρκινς. Ο 30χρονος Αμερικανός (1.90), έχει ευρωπαϊκή εμπειρία (Μακάμπι, Καντού) κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό, αφού ο χρόνος προσαρμογής του θα είναι θεωρητικά μικρότερος. Στη φετινή σεζόν ξεκίνησε στη BC Ντόνετσκ αλλά πλέον αγωνίζεται στην κινέζικη Φοσάν, με την οποία μετράει 15.3 πόντους και 6.5 ασίστ ανά αγώνα.

Το ζήτημα βέβαια επικεντρώνεται στο συμβόλαιό του, το οποίο είναι αρκετά υψηλό στη χώρα της Άπω Ανατολής και αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν είναι διατεθειμένος να το αφήσει.