Σε άδειο γήπεδο σήκωσε την κούπα ο Παναθηναϊκός

Το Ελληνικό έγινε… ζούγκλα από τους ανεγκέφαλους και χρειάστηκε να εκκενωθεί αλλά αυτό δεν στέρησε από τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να νικήσει 81-78 τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Μπορεί οι ανεγκέφαλοι να έκαναν άνω-κάτω το Ελληνικό και η… χάρη τους να διέκοψε για μία ώρα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Όμως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποζημίωσαν στην συνέχεια όποιον παρακολούθησε ένα υπέροχο ματς στο οποίο οι "πράσινοι" νίκησαν 81-78 και κατέκτησαν το 14ο Κύπελλο στην ιστορία τους.

Μόνο με την παρουσία διαπιστευμένων δημοσιογράφων συνεχίστηκε ο τελικός Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Κλειστό Ελληνικού, μετά από μία  ώρα περίπου διακοπή.

Μόλις τρία λεπτά είχαν κυλήσει στο δεύτερο δεκάλεπτο του τελικού, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται του Ολυμπιακού 26-17.Σύμφωνα με τον sport fm, Οπαδοί του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έκαναν “ντου” στον αγωνιστικό χώρο του Ελληνικού και άρχισαν τις μάχες “σώμα με σώμα”.

Κουτσαίνοντας αποχώρησε από το παρκέ ο Μπράμος, καθώς τον χτύπησε αντικείμενο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ενώ ο   Τόμι Σχινάς έστειλε τους παίκτες των δύο "αιωνίων" στα αποδυτήρια!

Κατόπιν αιτήματος των διαιτητών, ο αγωνιστικός χώρος εκκενώθηκε από τους φιλάθλους και μετά από μία ώρα, ο αγώνας ξανάρχισε μπροστά σε άδειες κερκίδες.