Άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ επί της Φενέρμπαχτσε

Δεύτερη διαδοχική νίκη και τρίτη στο σύνολο για τον Ολυμπιακό στη φάση των "16" της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 82-71 της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου, παρέμειναν σε... τροχιά διεκδίκησης πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ενώ υποχρέωσαν τους Τούρκους στην 5η ήττα τους.

Οι ήττες που προηγήθηκαν και τα απανωτά "χτυπήματα", πείσμωσαν τους παίκτες του Μπαρτζώκα που εμφανίστηκαν αποφασισμένοι, πήγαν την διαφορά μέχρι και στους 23 πόντους και με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους Τούρκους.

Με μεγάλη διάθεση στην άμυνα, πολλή δουλειά στα ριμπάουντ (ειδικά από τον Περπέρογλου και τον Σερμαντίνι) και με τους Σπανούλη (15π), Πρίντεζη (13π) να αναλαμβάνουν την υπόθεση… σκοράρισμα, οι Πειραιώτες μετά, μετά τη νίκη στο Τελ Αβίβ, πήραν αυτό που ήθελαν  και πλέον ετοιμάζονται για τα ντέρμπι εντός συνόρων με τον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα πάντως για την ελληνική ομάδα δεν έλειψαν ούτε σήμερα αφού ο Λο αποβλήθηκε για διαπληκτισμό με τον Σάτο (ξεκίνησε από τον παίκτης της Φενέρ) στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο Χάινς τραυματίστηκε στο φρύδι και αποχώρησε στην αρχή της τελευταίας περιόδου.