Επιστροφή Παναθηναϊκού στις νίκες με 81 – 62

Επιστροφή στις νίκες έκανε τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, με σκορ 81-62 του Άρη για την 14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Το τριφύλλι είχει για μία ακόμα φορά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά ήταν πολύ καλύτερο από τον Άρη, πετυχαίνοντας την 12η φετινή του νίκη.

Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, οι περίπου 3.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες, ζήτησαν με σύνθημά τους νίκη επί του Ολυμπιακού, στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (4/2), καθώς πλέον μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ θα παιχτεί η πρωτιά στο ντέρμπι του ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Μάρκους Μπανκς και Γιόνας Ματσιούλις καθώς ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από πυρετό τις προηγούμενες ημέρες και ο άλλος έχοντας αγωνιστεί με ένεση στη μέση στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 7/20 τρίποντα και 35%, όμως είχαν 58% στα δίποντα (22/38). Ούκιτς και Λάσμε είχαν από 12 πόντους έκαστος, ενώ ο Πάσαλιτς ήταν πρώτος σκόρερ του Άρη και του αγώνα, με 20 πόντους.