Πρώτη ήττα στην Α1 για τον Ολυμπιακό, 71-76 στην Πυλαία

Στην Πυλαία σταμάτησε το αήττητο του Ολυμπιακού στην Α1 Ανδρών του μπάσκετ, καθώς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 76-71, σε ένα παιχνίδι με σασπένς, όπου το σκορ δεν ξέφυγε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, που παραμένει αήττητος εντός έδρας με επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες, είχε σε πολύ καλή μέρα τον πρώην “ερυθρόλευκο” Λάζαρο Παπαδόπουλο, που σημείωσε 13 πόντους, ενώ από 10 είχαν οι ΜακΓκράθ και Τσαϊρέλης. Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισε ο Βασίλης Σπανούλης, που πέτυχε 17 πόντους, ενώ 16 είχε ο Πρίντεζης.

Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την κούραση, μετά από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και από τον τραυματισμό του Μάντζαρη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι μόλις στην πρώτη περίοδο.

Σε άλλα παιχνίδια για την Α1 Ανδρών, ο Πανιώνιος δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του ΚΑΟΔ στη Νέα Σμύρνη, όμως τελικά κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος με σκορ 75-73, ενώ ο Ηλυσιακός πέτυχε σημαντική νίκη επί της Καβάλας με 82-78, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.