Αγγελόπουλοι: Μακάρι να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα, το αξίζουμε

"Οι στιγμές είναι μοναδικές, απίστευτες", δηλώνουν οι ιδιοκτήτες του μπασκετικού Ολυμπιακού

Την πίστη τους στον Ολυμπιακό για νίκη στον τελικό (21/05, 21:00) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης εξέφρασαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με δήλωσή τους, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» αξίζουν τον τίτλο. 

«Οι στιγμές είναι μοναδικές, απίστευτες και δεν υπάρχει σύγκριση. Στη ζωή δεν μπορείς να συγκρίνεις τις στιγμές και ελπίζω ότι αύριο θα είναι ακόμη καλύτερες. Μακάρι να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, γιατί το αξίζουμε», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στη συνέχεια μίλησε για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού. 

«Ελπίζω οι συνθήκες διεξαγωγής να είναι καλές, γιατί χθες δεν ήταν σωστός ο τρόπος με τον οποίο κάθονταν οι οπαδοί. Ελπίζω να μην υπάρχει φανατισμός κι άλλα θέματα», τόνισε. 

Από την πλευρά του ο αδερφός του, Παναγιώτης, δήλωσε: «Η πολυτέλεια είναι ότι έχουμε τόσες πολλές εμπειρίες αυτή τη 10ετία και μπορούμε να συγκρίνουμε. Πάντως, όντως, όλα τα Final Four είναι μοναδικά». 

Σε ερώτηση για το πού θα κριθεί ο τελικός: «Στο πάθος, στη συγκέντρωση στο πλάνο της ομάδας, αλλά και στις λεπτομέρειες όπως ένα ζευγάρι βολών. Μυστικά μπορούμε να αποκαλύψουμε μόνο μετά από ενδεχόμενη κατάκτηση».

Πηγή: sport-fm.gr