Α1 Μπάσκετ: Εύκολες νίκες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Εύκολο απόγευμα είχαν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, στην Α1 Ανδρών του μπάσκετ, καθώς ξεπέρασαν άνετα τα εμπόδια του Πανελευσινιακού και του Απόλλωνα Πατρών αντίστοιχα.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Πανελευσινιακού με 94-76, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Πρίντεζη, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ, ενώ την πρώτη του εμφάνιση με τους Ερυθρόλευκους έκανε ο Σερμαντίνι, που αγωνίστηκε για 16 λεπτά, πετυχαίνοντας 5 πόντους και μαζεύοντας ισάριθμα ριμπάουντ.

Ακόμα πιο εύκολο ήταν το έργο του Παναθηναϊκού, που επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα του στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 91-60, με τους Πατρινούς να μην μπορούν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κοντράρουν τους αντιπάλους τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι διψήφιο αριθμό πόντων είχαν πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού, με κορυφαίους τους Σχορτσιανίτη και Λάσμε, που πέτυχαν από 14.

Σε άλλο παιχνίδι για την Α1, ο ΑΓΟΡ επικράτησε άνετα του ΚΑΟΔ με 88-75, με τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων να φτάνει στην τρίτη περίοδο μέχρι και τους 34 πόντους. Οι Δραμινοί κατόπιν εκμεταλλεύθηκαν τη χαλάρωση των γηπεδούχων για να μειώσουν τη διαφορά.