Σίνγκλετον: Είπαμε στα αποδυτήρια πως πρέπει να παίξουμε άμυνα

Στην… απόφαση των παικτών του Παναθηναϊκού να παίξουν άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την άνετη νίκη επί της Μακάμπι ο Κρις Σίνγκλετον

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως τους επηρέασε η πολλή ζέστη στο Ισραήλ και πως δεν ήταν ποτέ εύκολο το ματς. Χαρακτήρισε τους «πράσινους» οπαδούς τους καλύτερους στην Ευρώπη και για αυτόν το λόγο και σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας και επισήμανε πως παίζει με πάθος και καρδιά σε όλα τα ματς και του βγαίνει μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Αισθανόμασταν λες και δεν θέλαμε να παίξουμε άμυνα στην αρχή. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, αποφασίσαμε να παίξουμε άμυνα. "Ανατρέψαμε" το σκηνικό και πήραμε τη νίκη. Πιστεύω ότι στην αρχή μας επηρέασε μέχρι και ο... καιρός. Έχει... ζέστη εδώ. Ίσως πιστέψαμε ότι θα είχαμε ένα εύκολο παιχνίδι. Αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν... παντού.

Είναι πολύ σημαντικό στα πλέι οφ να παίζεις μπροστά στο κοινό σου. Θεωρώ πως έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ παθιασμένοι, είμαστε η καλύτερη ομάδα εντός έδρας στην Ευρωλίγκα. Δεν έχω να προτιμήσω κάποιον, όλα τα ματς μέχρι σήμερα είναι κλειστά. Θα είναι δύσκολα.

Απλά θέλω να δίνω την καρδιά μου. Έχω πάθος. Όπως πέρυσι, έτσι και τώρα. Κρατάω την μπάλα και με το μυαλό και με τα χέρια. Περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία για να... χτυπήσω. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί. Απολαμβάνουμε το μπάσκετ, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να καθίσω με τον πρόεδρο για να συζητήσουμε για το μέλλον».

Πηγή: sport-fm.gr