Αυτόν διάλεξε για αντι-Χάκετ ο Σφαιρόπουλος

Συμφώνησε ήδη με την Καντού ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Ντομινίκ Ουότερς

Στον Ντομινίκ Ουότερς κατέληξε, τελικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Χάκετ!

Όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα το sport-fm.gr, ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόταση στην Καντού, προκειμένου ο πρώην παίκτης των Άρη και Κολοσσού Ρόδου να επιστρέψει στην Ελλάδα, σε πρώτο πλάνο, ωστόσο, υπήρχε για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Μαρκ Λάιονς.

Από τη στιγμή, όμως, που ο τελευταίος φαίνεται πως επιστρέφει στο Ισραήλ (για χάρη της Χάποελ Τελ Αβίβ), οι Πειραιώτες κινήθηκαν αστραπιαία και έκλεισαν τον 30χρονο Ουότερς! 

Με την ιταλική ομάδα, δε, υπάρχει συμφωνία για ένα ποσό κοντά στις 100-120 χιλιάδες ευρώ (δεν έχει byout ο παίκτης) και ο Αμερικανός πολύ σύντομα θα ετοιμάσει -ξανά- βαλίτσες για Ελλάδα, αυτήν τη φορά με προορισμό τον Πειραιά. 

Ο Ντομινίκ Ουότερς ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας τη σεζόν 2014/2015 για λογαριασμό του Κολοσσού και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Άρη. Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στην Καντού και τα πήγε εξαιρετικά, έχοντας κατά μέσο όρο 14,6 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 7,6 ασίστ. Ποσοστά, που, μαζί με το γεγονός ότι γνωρίζει τα ελληνικά παρκέ, «ανάγκασαν» τον Σφαιρόπουλο να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό -και στην Euroleague- ως το τέλος της σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr