Ολυμπιακός: Νίκη με 87-55 και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Καβάλα 87-55 και προκρίθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος έπαιξαν για περισσότερα από 25 λεπτά καταπληκτικό μπάσκετ και δεν άφησαν την Καβάλα ούτε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να φανεί ανταγωνιστική.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δοκίμασε πρόσωπα, σχήματα και συστήματα ενόψει της πρέμέρας του TOP-16 στην Βιτόρια κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ και είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται στον απόλυτο βαθμό. Η Καβάλα ήθελε, αλλά δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός είναι σκάλες ανώτερος από την Καβάλα, αλλά δεν έμεινε σε αυτό και δεν υποτίμησε τους Καβαλιώτες. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν τον ημιτελικό ως πρόβα τζενεράλε ενόψει Κάχα Λαμποράλ και με το "πόδι στο γκάζι" σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασαν στη νίκη και στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Πολυτιμότερος παίκτης ο Κάιλ Χάινς

Ο Κάιλ Χάινς για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσε τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος είχε πει πριν μερικές εβδομάδες πως "είτε πρόκειται για τελικό Ευρωλίγκας, είτε για φιλικό, ο Χάινς παίζει πάντα στο 100%". Ο Αμερικανός σέντερ έκανε για άλλη μια φορά εξαιρετικό παιχνίδι και σε 17 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα είχε 14 πόντους (2/5 βολές, 6/7 δίποντα), 5 ριμπάουντ, 1 λάθος, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα.