Πού “κολλάει” η μεταγραφή του Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό

Τα βρίσκουν στα οικονομικά, αλλά τα χαλάνε αλλού...

Δυσκολίες προκύπτουν για την μεταγραφή του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό. Εδώ και καιρό οι πράσινοι έχουν κάνει κρούση στον Αμερικανό ψηλό, όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε οριστική συμφωνία. 

Η πρόταση του τριφυλλιού ικανοποιεί τα οικονομικά «θέλω» του 27χρονου πάουερ φόργουορντ, ωστόσο στο μυαλό του υπάρχει ακόμα η σκέψη επιστροφής στο NBA και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του. Γι' αυτό και έχει ζητήσει να μπει ειδικός όρος στο συμβόλαιο που θα του επιτρέπει να φύγει για τον μαγικό κόσμο αν βρει ομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μια επιθυμία που δεν έχει γίνει δεκτή από την πράσινη ΚΑΕ (για ευνόητους λόγους) και κάπου εκεί η υπόθεση έχει... κολλήσει και έχει πάρει αρνητική τροπή. 

Αυτό δεν σημαίνει πως έχει ναυαγήσει οριστικά το deal ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σίνγκλετον, ωστόσο στην παρούσα φάση υπάρχει «χάσμα», το οποίο ενδεχομένως να αναγκάσει τους πράσινους να εξετάσουν εναλλακτικές επιλογές για την ενίσχυσή τους στην φροντ λάιν. 

Υπενθυμίζεται πως σε 31 αγώνες στην Ευρωλίγκα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Αμερικανός είχε 8.4 πόντους (46.7% δίποντα, 31.6% τρίποντα, 73% βολές) και 4,5 ριμπάουντ. Στη VTB League, έπαιξε σε 32 παιχνίδια και είχε 9.4 πόντους και 5.1 ριμπάουντ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα αθλητικά του προσόντα, τον έχουν αναγάγει σε διακαή πόθο του Αργύρη Πεδουλάκη. Υπομονή...

Πηγή: sport-fm.gr