Νίκη στον πόντο, 82 – 81, για τον Ολυμπιακό

Έστω και την τελευταία στιγμή, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει της Αρμάνι στο Ειρήνης και Φιλίας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο της Euroleague. Ο αγώνας έληξε με απανωτά φάουλ και από τις δύο πλευρές. Ο μεν Ολυμπιακός προσπαθούσε να κρατήσει το μικρό προβάδισμα των 2 πόντων, που είχε στα τελευταία λεπτά, και οι Ιταλοί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσουν το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχασαν πολλά αμαρκάριστα σουτ, με αποτέλεσμα η άμυνα ζώνης των Ιταλών να βρίσκει το έδαφος και να αναπτύσσεται, δυσκολεύοντας το έργο των ερυθρολεύκων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το Μιλάνο κατάφερε να μπει ξανά στον αγώνα με προσωπικά καλάθια, καθώς είχε μείνει πίσω στο σκορ μέχρι και το ημίχρονο του αγώνα. Οι Ιταλοί έριξαν τον ρυθμό με τη βοήθεια της ζώνης και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής, έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες-κλειδιά (Χάινζ, Περπέρογλου, Σπανούλη) φρέσκους για το τέλος, αποφεύγοντας να φορτωθούν με φάουλ.

Το ημίχρονο έκλεισε με 45-38 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθούσε μέχρι εκείνο το σημείο να βρει ρυθμό απέναντι στη Μιλάνο.