Ρωσικές σειρήνες για τον Ομπράντοβιτς

Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει χρίσει ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να φανεί αν ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου είναι ουσιαστικά ακέφαλοι ύστερα από την απόφαση του Αμερικανού προπονητή να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Έτσι, το γεγονός ότι ο Ομπράντοβιτς κυκλοφορεί... ελεύθερος στην μπασκετική πιάτσα δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να διαθέσει τα απαραίτητα χρήματα για να τον προσλάβει. Και οι Ρώσοι είναι βέβαιο ότι δεν φείδονται χρημάτων.

Ο πολυνίκης κόουτς βέβαια έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι δεν τον ενδιαφέρει να αναλάβει ξανά κάποια εθνική ομάδα, όπως υπενθυμίζει το sport-fm.gr.

Ωστόσο, ο Ομπράντοβιτς δεν υπογράφει συμβόλαιο με κάποιο σύλλογο όλα τα σενάρια παραμένουν πιθανά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.