Δεύτερη συντριβή στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό από την ΤΣΣΚΑ

Νέα συντριβή υπέστη στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας από την ΤΣΣΚΑ με το βαρύ 100-80 και πλέον πηγαίνει με την πλάτη στον τοίχο στο τρίτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι “πράσινοι” εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίτης στο πρώτο ημίχρονο, όμως η ΤΣΣΚΑ ήταν και πάλι σε μεγάλα κέφια, με αποτέλεσμα η άμυνα του Παναθηναϊκού να αδυνατεί να σταματήσει τις ρωσικές επιθέσεις, και να έρθει τελικά η συντριβή.

Θετικοί για τους πρωταθλητές Ελλάδος ήταν ο Χαραλαμπόπουλος με 14 πόντους, ο Φώτσης με 12 πόντους και ο Γκιστ με 13 πόντους (και 10 κερδισμένα φάουλ!), ενώ για την ΤΣΣΚΑ ξεχώρισαν ο Κιριλένκο με 16 πόντους, ο Ουίμς με 20 και ο Ντε Κολό με 16.

Πλέον, στο παιχνίδι της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κερδίσει τους Ρώσους, αν θέλει να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final Four. Σε περίπτωση ήττας, οι "πράσινοι" αποκλείονται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.